Akik minket választottak

INFRATRAINER - PRIVÁT SZEMÉLYI EDZÉS - TESTKEZELÉS

   Rubint Réka

“A Nice Body Studio-ban próbáltam ki ezt az igazán izzasztó edzésmódszert: az InfraTrainert.
Nekem nagyon tetszett, mert egy kiváló kiegészítő edzés lehet futás, aerobic vagy súlyzós edzés mellett. Kiváló kardió edzés is egyben! Remek méregtelenítő hatása miatt igazi narancsbőr gyilkos. Az 50 perc alatt elégetett kalóriákról nem is beszélve. Ami még egy erős pozitívum, hogy az ülés támlájában beépített mágnesterápia található, ami a gerincsérveseknek, hátfájással küzdőknek nagyon jót tesz. Fontos viszont, hogy az edzés alatt minimum 1,5 liter vizet igyatok meg, mert ez a méregtelenítéshez elengedhetetlen, de elárulom, kívánni is fogjátok a folyadékot!”

Vasvári Vivien

 

“Huhú….3.alkalommal jártam a budaörsi Nice Bodyban, ahol a legprofibb szakmai háttérrel próbálhatjátok ki a végleges szőrtelenítést! Azt kell hogy mondjam, már most látom a változást, csak ajánlani tudom! 🙏
Az Elysion Pro dióda lézeres szőrtelenítés jelenleg a legmodernebb technológia, amivel a legprofibb klinikák is dolgoznak. 🤗 A gépnek köszönhetően a szőrtüszők működése hatékonyan leállítható, az eredmény pedig bársonyosan puha bőr – szőr nélkül!”

Kocsis Alexandra

“Köszönöm a Nice Body Studio támogatását, hogy az InfraTrainer segítségével kihozhatom a maximumot a cardio-s edzéseimből, így a versenyfelkészülésem is a legjobb úton haladhat!”

Somossy Barbi

“A 2016-os Magyarország Szépe táborban ismerkedtem meg az  InfraTrainer-rel és azóta is használom az edzéseim mellett. Ami különösen megfogott, hogy nem csak egy kiváló kardió edzés, hanem nagyon jó méregtelenítő hatása van.”

Kulcsár Edina

“Az InfraTrainer-rel bármilyen edzést ki tudunk egészíteni, vagy akár magában is nagyon jó használni.
Egy jó tanács!!! Fürdőruha legyen nálatok, és az edzés utánra valami laza öltözet, mert a farmernadrág
nem a legszerencsésebb viselet utána! Én a Nice Body Studio-ba járok, bátran ajánlom mindenkinek!!!”

Sarka Kata

“Én heti 2x InfraTrainer-ezek és nagyon szeretem! 50 perc alatt úgy érzem magam, mintha félmaratont futottam volna,és még ki is tudok kapcsolni közben teljesen! Örülök, hogy rátaláltam, és mindenkinek szívből ajánlom!”

Gál Bálint

“És néhányan még mindig kérdezgetnek, hogy használ-e az InfraTrainer? Nem csak átlag edzésként, a fitness versenyekre való felkészülésben is nagy szerepet tölt be ez az edzésmódszer!”