Elysion Pro Laser – VÉGLEGES SZŐRTELENÍTÉS

Nice Body Budaörs

ELYSION PRO LASER

Szabadulj meg tőle VÉGLEGESEN!

A legújabb generációs lézer a hatékony és fájdalommentes szőrtelenítésért!

 Fájdalommentes és legalább 95%-ban hatékony szőrtelenítés!

Az Elysion Pro Laser egy olyan sokoldalú berendezés, amely lehetővé teszi az összes bőrtípus kezelését a legnagyobb precizitás érdekében. Elődjeivel szemben tehát hatásos a világos és a sötét bőrszín esetében is, és lehetővé teszi a legfinomabb szőrszálak tartós eltávolítását még a kúra végén fennmaradó maradvány szőrszálakét is.

A szőrtüszők kezelése szelektív fototermolízissel történik. Ilyenkor erős hőhatásra a célzott területen a szőrtüszők véglegesen inaktívvá válnak anélkül, hogy a környező szövetek roncsolódnának.

„kristályos fagyasztás” nevű biztonsági rendszer gondoskodik a kényelemérzetről és a bőr megóvásáról. Elhárítja a hőhatásra kialakuló sérüléseket a kezelőfej területén fenntartott, állandó 5°C-os hőmérséklet biztosításával.

A végleges lézeres szőrtelenítés az év minden szakaszában nagy biztonsággal alkalmazható a tökéletesen sima bőr elérésének érdekében.

  

KEZELÉS ELŐTTI TUDNIVALÓK:

– A lézeres szőrtelenítő kezelést csak ép bőrfelületen lehet elvégezni.

– A kezelés előtt 3-4 héttel már csak borotváljuk az adott területet, ill. a kezeléssorozat egész ideje alatt csak borotválni lehet a felületet. Nem szabad gyantázni vagy szőrtelenítő krémet használni.

– 5 nappal a kezelés előtt már ne napozzunk.

Ellenjavallatok: várandósság, daganatos betegségek, herpes

KEZELÉS UTÁNI TUDNIVALÓK:

– A kezelés után 1-3 napig ne menjünk uszodába, szaunába.

– Hidratáljuk a kezelt bőrterületet.

Néhány nap elteltével a kezelt területről a szőrszálak kihullanak – utána a szőr növekedése lelassul vagy teljesen leáll.