HÁZIREND

Házirend

  1. A Nice Body vendégei 1 alkalmas belépő, vagy bérlet vásárlásával elfogadják, és magukra nézve kötelezően betartják a Házirendet, a foglalkozásokon saját felelősségükre vesznek részt.
  2. A Nice Body Studio területén a szolgáltatásokat csak érvényes belépővel, vagy érvényes bérlettel lehet igénybe venni.
  3. Minden bérletnek van lejárati határideje, ami a vásárlástól számított és szolgáltatásonként változó. Erről az árlistánk és a recepció is ad tájékoztatást. A bérleteket minden esetben számítógépes szoftver kezeli. Lejárat esetén a szóban forgó bérlet nem használható fel többé. Vásárlás után pénzt nem fizetünk vissza, azonban bizonyos esetekben, a lejárati időn belül átruházható!
  4. Érvényes, de otthon felejtett bérlet esetén a szolgáltatás ugyanúgy igénybe vehető, a számítógépes rendszer név szerint is kezeli a megvásárolt bérleteket, így lehúzásra kerül az alkalom.
  5. Az adott szolgáltatás maximum 12 órával előttemondható le díjmentesen. Ellenkező esetben a bérletből levonásra kerül az adott alkalom, illetve 1 alkalmas belépő esetén a következő időpontban a meghiúsult szolgáltatás is felszámolásra kerül.
  6. Páros bérlet esetén, ha csak az egyik fél jelenik meg az edzésen, a különbözet felszámolásra kerül.
  7. A Nice Body Studio teljes területén tilos a dohányzás!
  8. A Nice Body  szolgáltatásait csak megfelelő sport öltözékben lehet igénybe venni. Ettől eltérő öltözékben edzeni nem lehet. Nem megfelelő öltözék, vagy higiéniai szempontból kifogásolható megjelenés esetén az edzéslehetőség, illetve a terembe való belépés megtagadható.
  9. Váltócipő és törölköző használata kötelező!
  10. A Nice Body területén hagyott értéktárgyakért (az öltöző szekrényeket is beleértve) a vezetőség nem vállal felelősséget. Kérjük vendégeinket, hogy ha mégis hoznak, az edzéshez nélkülözhető értékeket, azokat vigyék be magukkal a terembe.

Köszönettel,

Nice Body Studio vezetősége

Call Now ButtonHÍVÁS MOST!