Nice Body Stúdió

Nice Body Stúdió egy olyan fitness-wellness terem, ami nem a tömegre épül, hanem külön-külön fókuszál a Vendégekre.

Koncepciónk lényege, hogy szolgáltatásaink valóban Rólad szóljanak, edzés közben is CSAK TE és az edződ legyetek egy helyiségben, így valóban privát légkört biztosítva. A fitness mottója is ezt célozta meg: “NICE BODY, egy hely… ami CSAK RÓLAD SZÓL!!!!”

Olyan személyi edző kollégákkal dolgozunk, akik szakértelmükkel, és lelkes munkájukkal arra törekednek, hogy a stúdió vendégei a lehető legkomfortosabb körülmények között, és a legrövidebb idő alatt érjék el céljaikat. Nálunk nincs versenyre felkészítés, extrém diéták, csak egészséges életmód és hosszútávon megtartható tökéletes forma.

Sportcentrumunk jellemzői: 2 külön személyi edző termünk van, erőgépekkel illetve különböző funkcionális edzéshez szükséges eszközökkel felszerelve, valamint egy kardió részleg, 2db InfraTrainer gép, 1db álló szolárium, továbbá különböző alakformáló- és testkezelésekre is lehetőség van stúdiónkban.

Folyamatosan figyeljük Vendégeink visszajelzéseit, így a hely és a szolgáltatások az igények szerint folyamatosan bővülnek, de a szlogen, hűen a stúdió felépítéséhez, rendszeréhez megmaradt, hiszen a legfontosabb, hogy ez egy olyan hely, ami CSAK RÓLAD szól!!! : )

Call Now ButtonHÍVÁS MOST!