Cukorpasztás, cukorgyantás szőrtelenítés

Nice Body Budaörs

Cukorpasztás, cukorgyantás szőrtelenítés

ÚJDONSÁG!

Mi a különbség a cukorpaszta (más néven cukorgyanta) és a hagyományos gyanta között?

A hagyományos gyantákba beletapadhat az élő bőrsejt is, ami a bőr kisebb traumájához vezethet. A cukorgyanta kíméletesebb. A hagyományos gyanta magas hőmérsékleten működik. A cukorpasztát kézzel melegítjük testhőmérsékletűre.

A cukorgyanta használatával kizárt az égési sérülés veszélye.

A cukorpaszta vagy cukorgyanta teljesen testhőmérsékletű, nem károsítja az ép hámréteget, a cukorpasztába csak a szőrszál maga és az elhalt hámsejtek tapadnak bele, ennek köszönhetően bőre selymessé válik a kezelést követően.

A cukorpaszta egyszerűen vízzel lemosható. Nem teszi tönkre a ruhákat, ha véletlenül beleragadna.

A szőrtelenítés után esetlegesen a bőrön maradt cukorpasztát nem kell sebbenzinnel vagy egyéb bőr irritációt is okozható oldószerekkel eltávolítani. A cukorpaszta / cukorgyanta lemosásához elég egy egyszerű zuhanyzás.

A cukorpaszta nem okoz allergiás tüneteket, hiszen tejesen természetes. A paszta cukorból és vízből készül és tökéletes eredményt nyújt.

A hagyományos gyantához a kezelés minimum 5-10 mm-es szőrhosszúságot igényel, a cukorpaszta a rövid szőrszálakat is eltávolítja.

A hagyományos gyanta visszafelé, azaz a növekedési irány ellenében tépi ki a szőrt. Ezért előfordulhat, hogy a szálak egy része beletörik a tüszőbe. A cukorpaszta alkalmas arra, hogy a szőr növekedésével azonos irányban, a legkisebb fájdalmat okozva a vendégnek, tökéletesen eltávolítsa a szőrt, az egészen rövideket is. Így a szőrtelenítés cukorpaszta / cukorgyanta segítségével tartós, hiszen a rövid szálakat is eltávolítja.

Cukorpaszta / cukorgyanta előnyei:

  • a cukorpaszta / cukorgyanta a legkisebb fájdalmat okozva távolítja el a szőrt
  • a cukorpaszta / cukorgyanta az egészen rövid szőrt is képes kiszedni
  • a cukorpaszta / cukorgyanta nem károsítja a bőrt, nem irritálja a felhámot
  • a rendszeres cukorpasztás / cukorgyantás szőrtelenítést során a szőr sokkal gyengébb lesz és elvékonyodik