Személyi edzés / Csoportos edzések

A Nice Body egy privát edzőterem, 

így különösen odafigyelünk, hogy edzőink egyszerre csak egy vendéggel foglalkozzanak.

 A személyi edzés keretein belül felmérjük a vendégeink állapotát, testfelépítését, igényeit és aszerint formáljuk az edzéseket, ami a valós cél. Edzőink elismert, gyakorlott szakemberek, akik folyamatosan képzik magukat, hogy minden új edzés trenddel, újítással kedvezzenek a vendégeinknek. Elkerülve a monotonitást, arra törekszünk, hogy minél gyorsabb és hosszútávon fenntartható eredményt érjünk el.

SZEMÉLYI EDZÉSBEN HASZNÁLUNK:

Kardió gépeket
Erőgépeket
Funkcionális eszközöket (TRX, kettlebell, X-co, g-flex…stb.)
Különböző speciális módszereket (Core training, gerincgimnasztika…stb.)
Sportágspecifikus erőnléti felkészítést (Küzdősport, technikai sportok, síelés…stb.)

SZEMÉLYI EDZŐINK

Ismerd meg edzőinket!

VARGA DÓRI

személyi edző, csoportos óraadó

“A sport az egész életemet végig kísérte, egészen 5 éves korom óta amióta a szertornával kezdtem sport pályafutásomat, 8 évig az életem része volt. Későbbiekben … Középiskolában a modern tánc, show tánc és a majorette világába nyerhettem betekintést, majd jelentkezve a Testnevelési Egyetemre az edzést számomra a versenyaerobik jelentette. A versenyaerobikot a TFSE keretein belül Katus Tamás vezetésével sajátíthattam el mint aerobik szakedző és mint aerobik versenyző. A testmozgás, a sport nem csak a test fejlesztésére hanem a lélek ápolására is kiváló.”

NYÁRI PATRÍCIA

személyi edző

“Gyerekkorom óta sportolok (úszás, futás, tánc, aerobik), így nem is volt kérdés, hogy milyen irányban tanulok tovább, mit választok hivatásomul.
Fontosnak tartom, hogy keményen dolgozz, a lehető legtöbbet hozd ki magadból, mégis jó hangulatban teljen az edzés. Igyekszem mindig új gyakorlatokat mutatni, hogy ne váljon unalmassá az óra és persze, hogy folyamatosan tudj fejlődni. A vezérelv természetesen a törzs izmainak megerősítése, hiszen ez a mindennapokhoz és az edzéseken végzett gyakorlatokhoz is nélkülözhetetlen. A saját testsúlyos, funkcionális edzés mellett a súlyok is a barátaim. 🙂
Várlak szeretettel, ha szeretnél fitt és egészséges lenni, fogynál vagy izmosodnál!”

NAGY SZILVIA

személyi edző

“A sport és a mozgás kisgyermekkorom óta fontos részét képezi az életemnek. Atletizáltam illetve táncoltam, amelyek mellett később a fitnesz vette át a fő szerepet az életemben. Rekreáció- és egészségfejlesztő szakemberként a sportolást nem csupán a külső alakulás miatt tartom nagyon pozitítv hatásúnak, de egészségünket ezáltal hosszabb ideig megőrizhetjük és egy általános jó közérzetet biztosíthatunk a mindennapokhoz.

Mottóm: A célok nem csak azért szükségesek, hogy motiváljanak minket. Nélkülözhetetlenek, mert valójában azok tartanak minket életben.”

CSOPORTOS EDZÉS

Tabata jellegű köredzés

HÉTFŐ: 17:00
SZERDA: 18:00
PÉNTEK: 9:00 és 18:00

Óraadó: Varga Dóri

Call Now ButtonHÍVÁS MOST!