Személyi edzés / Csoportos edzések

Nice Body Budaörs

Személyi edzés

A Nice Body egy privát edzőterem, így különösen odafigyelünk, hogy edzőink egyszerre csak egy vendéggel foglalkozzanak.

A személyi edzés keretein belül felmérjük a vendégeink állapotát, testfelépítését, igényeit és aszerint formáljuk az edzéseket, ami a valós cél.

Edzőink elismert, gyakorlott szakemberek, akik folyamatosan képzik magukat, hogy minden új edzés trenddel, újítással kedvezzenek a vendégeinknek. Elkerülve a monotonitást, arra törekszünk, hogy minél gyorsabb és hosszútávon fenntartható eredményt érjünk el.

Személyi edzésben használunk:
• cardio gépeket
• erőgépeket
• funkcionális eszközöket (Trx, kettlebell, x-co, g-flex, stb.)
• különböző speciális módszereket (core training, gerincgimnasztika, stb.)
• valamint, különböző sportágakra erőnléti felkészítést (küzdősport, technikai sportok, síelés, stb.)

Nyári Patrícia

Sziasztok!

Gyerekkorom óta sportolok (úszás, futás, tánc, aerobik). Jelenleg a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi karán tanulok, testnevelő-edző szakon. 2 éve tartok személyi edzéseket.

Fontosnak tartom, hogy keményen dolgozz, a lehető legtöbbet hozd ki magadból, mégis jó hangulatban teljen az edzés. Igyekszem mindig új gyakorlatokat mutatni, hogy ne váljon unalmassá az óra és persze, hogy folyamatosan tudj fejlődni.

Várlak szeretettel, ha szeretnél fitt és egészséges lenni, fogynál vagy izmosodnál!

Varga Dóri

A sport az egész életemet végig kísérte, egészen 5 éves korom óta amióta a szertornával kezdtem sport pályafutásomat, 8 évig az életem része volt. Későbbiekben … Középiskolában a modern tánc, show tánc és a majorette világába nyerhettem betekintést, majd jelentkezve a Testnevelési Egyetemre az edzést számomra a versenyaerobik jelentette. A versenyaerobikot a TFSE keretein belül Katus Tamás vezetésével sajátíthattam el mint aerobik szakedző és mint aerobik versenyző. A testmozgás, a sport nem csak a test fejlesztésére hanem a lélek ápolására is kiváló.

Dóri Hétfőtől-Szombatig vállal edzéseket, gerincgimnasztikával és táplálékkiegészítők összeállításával is foglalkozik.

Végzettség:

2012 – 2016          Testnevelési Egyetem (TF) – aerobik szakedző és testnevelő