Személyi edzés / Csoportos edzések

A Nice Body egy privát edzőterem, 

így különösen odafigyelünk, hogy edzőink egyszerre csak egy vendéggel foglalkozzanak.

 A személyi edzés keretein belül felmérjük a vendégeink állapotát, testfelépítését, igényeit és aszerint formáljuk az edzéseket, ami a valós cél. Edzőink elismert, gyakorlott szakemberek, akik folyamatosan képzik magukat, hogy minden új edzés trenddel, újítással kedvezzenek a vendégeinknek. Elkerülve a monotonitást, arra törekszünk, hogy minél gyorsabb és hosszútávon fenntartható eredményt érjünk el.

SZEMÉLYI EDZÉSBEN HASZNÁLUNK:

Kardió gépeket
Erőgépeket
Funkcionális eszközöket (TRX, kettlebell, X-co, g-flex…stb.)
Különböző speciális módszereket (Core training, gerincgimnasztika…stb.)
Sportágspecifikus erőnléti felkészítést (Küzdősport, technikai sportok, síelés…stb.)

Edzőink

Steinmetz-Bobcsek Emese

Csoportos óraadó

Az edzéseim célja visszahozni a normál emberi mozgást a mindennapokba. Ez olyan általános fizikai felkészítést jelent, ahol a természetes emberi mozgásmintákra koncentrálunk. Egy edzés nem az eszköztől, vagy feladattól lesz funkcionális, hanem attól, hogy az alapvető, fundamentális emberi mozgásminták gyakorlása, kiegyensúlyozott fejlesztése áll a középpontjában. Az edzéseket megelőző funkcionális mozgásminta szűrés (FMS) során feltárt hiányosságokat, eltéréseket, korlátokat korrekciós gyakorlatokkal javítjuk, ezáltal a fundamentumokat megerősítjük.  A lényeg, hogy a biomotoros képességeket (erő, állóképesség, robbanékonyság, agilitás, gyorsaság, egyensúly, koordináció, flexibilitás) egyensúlyba hozzuk. Mindemellett az órák fontos eleme a testtartás javítása. 
Az edzések kortól, nemtől edzettségi szinttől függetlenül bárki részt vehet. Egyik kedvenc mottóm: “Mozogj jól, mozogj gyakran!”

Lenhart Krisztina

Aerobik, pilates oktató, sportpedagógus és kommunikációs szakember

A sporthoz kötődésem már egészen gyerekkoromban kialakult, hiszen élsportolóként a napi kétszeri edzés jó alapot adott ahhoz, hogy életem részévé váljon a sport. A békéscsabai torna fellegvár tornászaként már korán részese lettem a nőies mozgásnak, a balettnak, az aerobiknak. Ezután megismerkedtem a versenyszerű atlétikával, és újfajta kihívásokkal kellett szembenéznem. Nemcsak a tudományból ismerem a tényt, hanem saját tapasztalataim által is hiszem és vallom, hogy a sport a legszélesebb spektrumban formálja a személyiségünket. Azt is tudom, hogy mindez nehéz, és sokszor nekünk nőknek kihívásokkal teli, de a tudatosság, az önmagunkért tevés, a küzdelem, és az, hogy kimondjuk: igen, a sportolás nehéz és izzasztó dolog, elhozza a várt eredményeket! Megszeretjük, életünk részévé válik a mozgás, még akkor is, ha olykor küzdelmes! Ebben szeretnék segíteni!
Csoportos óráimon nagy hangsúlyt fektetek a személyes tényezőkre, saját magunkhoz igazodva fejlődünk, fontosnak tartom a megfelelő motivációs környezet kialakítását, azt, hogy idővel mindenkit hozzásegítsek ahhoz, hogy saját belső indíttatásából mozogjon!

CSOPORTOS EDZÉS

Crosstraining

HÉTFŐ, SZERDA, PÉNTEK: 11:00

Óraadó: Steinmetz-Bobcsek Emese

Pilates

HÉTFŐ, SZERDA: 8:00

Óraadó: Lenhart Krisztina

Tabata

KEDD: 8:00

Óraadó: Lenhart Krisztina

Jógalates relaxációval

Kedd: 9:00

Óraadó: Lenhart Krisztina

Zsírégető alakformáló óra

PÉNTEK: 8:00

Óraadó: Lenhart Krisztina

Call Now ButtonHÍVÁS MOST!