Személyi edzés / Csoportos edzések

A Nice Body egy privát edzőterem, 

így különösen odafigyelünk, hogy edzőink egyszerre csak egy vendéggel foglalkozzanak.

 A személyi edzés keretein belül felmérjük a vendégeink állapotát, testfelépítését, igényeit és aszerint formáljuk az edzéseket, ami a valós cél. Edzőink elismert, gyakorlott szakemberek, akik folyamatosan képzik magukat, hogy minden új edzés trenddel, újítással kedvezzenek a vendégeinknek. Elkerülve a monotonitást, arra törekszünk, hogy minél gyorsabb és hosszútávon fenntartható eredményt érjünk el.

SZEMÉLYI EDZÉSBEN HASZNÁLUNK:

Kardió gépeket
Erőgépeket
Funkcionális eszközöket (TRX, kettlebell, X-co, g-flex…stb.)
Különböző speciális módszereket (Core training, gerincgimnasztika…stb.)
Sportágspecifikus erőnléti felkészítést (Küzdősport, technikai sportok, síelés…stb.)

Edzőink

Steinmetz-Bobcsek Emese

Csoportos óraadó, személyi edző

Az edzéseim célja visszahozni a normál emberi mozgást a mindennapokba. Ez olyan általános fizikai felkészítést jelent, ahol a természetes emberi mozgásmintákra koncentrálunk. Egy edzés nem az eszköztől, vagy feladattól lesz funkcionális, hanem attól, hogy az alapvető, fundamentális emberi mozgásminták gyakorlása, kiegyensúlyozott fejlesztése áll a középpontjában. Az edzéseket megelőző funkcionális mozgásminta szűrés (FMS) során feltárt hiányosságokat, eltéréseket, korlátokat korrekciós gyakorlatokkal javítjuk, ezáltal a fundamentumokat megerősítjük.  A lényeg, hogy a biomotoros képességeket (erő, állóképesség, robbanékonyság, agilitás, gyorsaság, egyensúly, koordináció, flexibilitás) egyensúlyba hozzuk. Mindemellett az órák fontos eleme a testtartás javítása. 
Az edzések kortól, nemtől edzettségi szinttől függetlenül bárki részt vehet. Egyik kedvenc mottóm: “Mozogj jól, mozogj gyakran!”

Gál Ildikó

Pilates- és Gymstick Muscle oktató,
Piloxing instruktor,
fitness-wellness instruktor
sport coach

“20 év múlva a vendégeid nem fognak emlékezni rá, hogy 30 font súllyal többet tudtál felhúzatni velük. Arra azonban nagyon is emlékezni fognak, ha egy gyökér voltál, aki mellett nem érezték biztonságban magukat és minden élvezetet elvettél az edzésükből. Emlékezz, itt minden az ő céljaikról szól és nem a tieidről!” – Eric Cressey (sztáredző, világrekorder)
Mindezt saját magam is hiszem és vallom. A vendégnek fejlődnie kell. A vendégnek el kell érnie a célját, a lehető legrövidebb időn belül. És ehhez én magam kell, hogy a legnagyobb segítséget tudjam nyújtani a legjobb tudásom szerint. De sosem szabad elfelejteni a legfontosabbat: mindezt olyan módon kell megtennem, hogy a vendégem a legnagyobb biztonságban legyen!
Személyi edzőként is ezt szeretném szem előtt tartani: a vendégeimnek minden szakmai segítséget meg tudjak adni ahhoz, hogy a céljaikat elérjék, de ezt úgy tegyem, hogy az edzés hatékony, de biztonságos, ugyanakkor élvezetes, remek időtöltés legyen, hogy a mozgás beépüljön a mindennapi életükbe, így a sport ne csak időszakos lehetőség legyen egy szebb test eléréséhez, hanem egy lehetőség a minőségi, egészséges élet eléréséhez.

Call Now ButtonHÍVÁS MOST!